+381 (0)18/516-310 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Tomas Halabi, student master akademskih studija Univerziteta iz Sevilje, će provesti dve nedelje na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu u svrhu obavljanja stručne prakse u okviru programa Stella Junior.

Svečani prijem nove generacije studenata upisanih na master studije školske 2022/2023. godine održan je 17.11.2022. godine u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

Na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe 17.11.2022. godine potpisan je sporazum sa Nezavisnim sindikatom policije. Sporazum su potpisali prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i Jovan Dimitrić ispred Nezavisnog sindikata policije KC Novi Sad.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Advokatska kancelarija Pajtašev T. Milan iz Novog Sada potpisali su sporazum o saradnji.

Poštovani studenti i studentkinje,

Ukoliko ste položili sve ispite sa prve godine studija pozivamo vas da se prijavite na konkurs za radno mesto u renomiranoj advokatskoj kancelariji „Aleksić sa saradnicima“. Na konkurs se mogu prijaviti studenti II, III i IV godine osnovnih, kao i studenti master akademskih studija.

Prof. dr. Sanja Škorić,prodekan za nastavu, prof. dr. Jelena Matijašević, prodekan za nauku, doc. dr. Maja Petrović, prodekan za kvalitet i razvoj i asistentkinja Anja Kprivica, kao i brojni studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe su u periodu od 27. do 30. oktobra 2022. godine učestvovali na “Međunarodnom samitu mladih“ koji se po prvi put održavao na Zlatiboru.

U sredu 26. oktobra 2022. godine, potpisan je Sporazum o saradnji između Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu i Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova. Cilj Sporazuma je uspostavljanje saradnje potpisnica koja će doprineti razvoju i unapređenju kapaciteta Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova i Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe. Potpisivanjem sporazuma stvorene su mogućnosti za dodatno usavršavanje i stručnu praksu studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, kao i miritelja i arbitara Agencije i promovisanje instituta mirnog rešavanja individualnih i kolektivnih radnih sporova među studentima, kao i za razmenu informacija i iskustava, učešće u realizaciji projekata, organizovanje seminara i skupova, te razvoj izdavačke delatnosti u oblastima od obostranog interesa.

Prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i prof. dr Joko Dragojlović, vanredni profesor 17.10.2022. godine posetili su Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost i uručili plaketu prof. dr Zoranu Miloševiću, pokrajinskom Sekretaru.

logo