+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

U okviru projekta „Jačanje kapaciteta za implementaciju dualnog obrazovanja u sistemu visokog obrazovanja Gruzije – DUGEOR“ u periodu od 26. do 27. juna 2024. godine realizovana je koneferencija pod nazivom „DUGEOR - dodata vrednost – industrijski sektor“. Konferencija se održala u Tbilisiju na Gruzijskom tehničkom univerzitetu u cilju predstavljanja generičkog DUGEOR modela i prednosti koje isti pruža industrijskom sektoru u Gruziji. Ispred projektnog tima Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, na konferenciji su učestvovale prodekanka za nastavu na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, prof. dr Sanja Škorić i prodekanka za međunarodnu saradnju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, prof. dr Marijana Mladenov.

Generalna skupština Međunarodne mreže univerziteta „Kompostela“ je održana 3. i 4. juna 2024. godine na Univerzitetu primenjenih nauka u Limi.

Na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, u petak, 5. jula 2024. godine održana je svečana dodela nagrada u okviru konkursa “Lex Libertas” za najbolji esej na temu “Kultura je moj svet”. Nagrađeni su najbolji eseji u kategoriji studenata i u kategoriji maturanata.

U periodu od 30. maja do 5. juna 2024. godine, prodekanica za međunarodnu saradnju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, prof. dr Marijana Mladenov i Erazmus koordinator, mast. krim. Tamara Staparski, su boravile na Univerzitetu PUCP (Pontifical Catholic University of Peru) pod okriljem Erazmus+ programa.

Svečana dodela diploma održana je u petak, 28. juna 2024. godine u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

U petak, 14. juna 2024. godine održano je apsolventsko veče studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu su krajem maja 2024. godine bili u poseti Kazneno-popravnom zavodu za žene u Požarevcu, a potom i Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu - Zabeli. Posetu je organizovala doc. dr Nada Đuričić uz podršku Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, u saradnji sa Upravom za izvršenje krivičnih sankcija i upravnika kazneno-popravnih zavoda.

Prvo mesto na ovogodišnjem takmičenju u besedništvu "Govori da te vidim ko si" (Sokrat) i nagradno putovanje "Krstarenje Mediteranom" osvojila je studentkinja Sara Damjanović. Nakon putovanja, zamolili smo je da sa nama podeli utiske:

logo