+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

OBAVEŠTENjE

20.04.2017.godine Novosti

Prema čl. 5. Pravilnika o sprovođenju izbora za članove Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, na osnovu odluke Dekana, raspisuju se:

IZBORI ZA ČLANOVE STUDENTSKOG PARLAMENTA


Pravo da bira i bude biran za člana Studentskog parlamenta ima svaki redovan student osnovnih studija.
Studentski parlament ima 12 članova. Studentski parlament je sastavljen od dvanaest članova i to po tri predstavnika sa svake godine studija.
U slučaju da bude nedovoljno prijavljenih kandidata sa neke godine studija, njihovo mesto zauzimaju studenti sa drugih godina studija.
U slučaju nedovoljno prijavljenih kandidata za izbore, za članove Studentskog parlamenta, Parlament će brojati onoliko članova koliko bude prijavljenih kandidata.
Rok za podnošenje kandidatura za članove Studentskog parlamenta je 27. april 2017. godine. Kandidaturu možete preuzeti ovde ili u Marketing službi Fakulteta, gde se iste i podnose u navedenom roku.
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete se obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

logo