+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Međunarodna studentska naučna konferencija "Mladi Lideri" Bar 2018

29.05.2018.godine Konferencije

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment učestvovali su na prvoj po redu, Međunarodnoj studentskoj naučnoj konferencija ,,Mladi lideri’’, koja je održana od 10. do 14. maja 2018. godine u Baru. 

Pored naših studenata učešće su uzeli studenti Farmaceutskog fakulteta iz Novog sada, Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i Pomorskog fakulteta u Baru što predstavlja prvi ali siguran korak ka stvaranju tradicionalne manifestacije koja pored druženja pruža razmenu znanja i iskustva.
Ovogodišnja konferencija imala je tri modula, ,,Mobing - Mobing na radu’’, ,,Visokotehnološki kriminalitet - krađa kreditnih kartica’’ i ,,Legalizacija marihuane - naučne, pravne i etičke dileme’’. Organizacija konferencije rezultat je predanog rada Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i studentske organizacije ELSA Privredna akademija - Visokoškolska jedinica u Beogradu.

logo