+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Profesori Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe učestvovali na Naučno-stručnoj konferenciji pravnih eksperata na Vlašiću

26.10.2022.godine Konferencije

U organizaciji Centra za kriminalistička, kriminološka i pravna istraživanja Travnik 14. i 15. oktobra na Vlašiću održana je prva Naučno-stručna konferencija, sa međunarodnim učešćem na temu „Efikasnijim otkrivanjem, razjašnjavanjem i dokazivanjem koruptivnih krivičnih dela ostvaruje se brži put ka evropskim integracijama’’.

Na prvoj Naučno-stručnoj konferenciji učestvovali su profesori Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe prof. dr Nenad Bingulac, prof. dr Dejan Logarušić, doc. dr Vladimir Šipovac i doc. dr Dalibor Krstinić.

Cilj prve Naučno-stručne konferencije bio je da se okupe kriminalisti, kriminolozi, pravnici ali i svi oni koji daju svoj doprinos profesionalnom unapređenju struke, razvijanju najviših moralnih vrednosti, pravne, kriminalističke i kriminološke etike i kulture zemalja u regionu i Evropi.

logo