+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

PRAVNI FAKULTET ZA PRIVREDU I PRAVOSUĐE U NOVOM SADU DOMAĆIN STUDENTU SA UNIVERZITETA IZ SEVILJE U OKVIRU PROGRAMA STELLA JUNIOR

21.11.2022.godine Novosti

Tomas Halabi, student master akademskih studija Univerziteta iz Sevilje, će provesti dve nedelje na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu u svrhu obavljanja stručne prakse u okviru programa Stella Junior.

U pitanju je program mobilnosti studenata koji se odvija pod okriljem međunarodne mreže univerziteta Kompostela. Budući da je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu jedini univerzitet u regionu koji je ostvario članstvo u navedenoj organizaciji, važan segment internacionalizacije kako Univerziteta, tako i Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, realizuje se kroz različite aktivnosti Kompostele. U skladu sa navedenim, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu sa velikim zadovoljstvom dočekuje studente u okviru programa Stella Junior. Tim povodom dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, prof. dr Milan Počuča i prodekan za međunarodnu saradnju, prof. dr Marijana Mladenov, održali su sastanak sa studentom Tomasom Halabijem i poželeli mu dobrodošlicu i ugodan i uspešan boravak na Fakultetu.

logo