+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

POSETA UNIVERZITETU SANTIJAGO DE KOMPOSTELA

20.01.2023.godine Novosti

U Rektoratu Univerziteta Santijago de Kompostela 13. januara 2023. predstavnici Univerziteta, rektor prof. dr Antonio Lopez Diaz i prorektorka za međunarodnu saradnju prof. dr Marija Hoze Lopez primili su delegaciju Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, rukovodioca Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta i prodekanicu za međunarodnu saradnju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, prof. dr Marijanu Mladenov i Erazmus koordinatora Univerziteta Tamaru Staparski.

Tokom susreta razmatrana je implementacija Inter-institucionalnog Erasmus sporazuma zaključenog između navedenih univerziteta prošle godine, kao i zajedničko učešće u izradi predloga međunarodnih projekata. Posebna pažnja posvećena je sagledavanju različitih aspekata saradnje u okviru programa Horizont Evropa kao značajnog okvira za sprovođenje naučnih istraživanja i razvoj inovacija.

logo