+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Promocija doktora nauka

18.05.2023.godine Novosti

Na Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu, 17.5.2023. godine održana je promocija novih doktora nauka koji su doktorirali na jednom od fakulteta u sastavu Univerziteta.

U amfitetatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu svi koji su odbranili doktorsku disertaciju na Univerzitetu, tokom proteklih godinu dana, svečano su promovisani u doktore nauka.

Sve prisutne pozdravili su prof. dr Marijana Carić, predsednica Saveta univerziteta, rektor Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, prof. dr Dragan Soleša i prof. dr Milan Počuča, prorektor za nauku Univerziteta Privredna akademija i dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Svakog kandidata, kao i naučne doprinose disertacija, predstavili su njihovi mentori. Nakon predstavljanja rektor Univerziteta, prof. dr Dragan Soleša, svečano je uručio diplome i promovisao kandidate u doktore nauka.

Video

logo