+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

POSETA PROFESORKE UNIVERZITETA IZ LUSAKE U OKVIRU PROJEKTA ERASMUS+ KA171

12.10.2023.godine Novosti

U okviru Erasmus+ projekta mobilnosti KA171, prof. Ntemena Mwanamwambwa sa Univerziteta iz Lusake je posetila Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu u periodu od 2. do 7. oktobra 2023. godine. Cilj posete se odnosio kako na realizaciju nastavnih aktivnosti, tako i na sagledavanje mogućnosti unapređivanja saradnje između dve institucije.

Profesorku Mwanamwambwa su ispred Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe primili prof. dr Milan Počuča, dekan Fakulteta, prof. dr Marijana Mladenov, prodekanka za međunarodnu saradnju i prof. dr Dalibor Krstinić, koordinator za INTERREG programe prekogranične saradnje i transnacionalne programe. Tom prilikom razmenjena su iskustva u pogledu odvijanja nastavnog procesa na obe institucije i sagledane mogućnosti zajedničkog učešća na međunarodnim projektima. Tokom posete prof. Ntemena Mwanamwambwa je održala predavanja studentima na temu „Međunarodna organizacija rada“ i učestvovala na XX međunarodnoj naučnoj konferenciji „Pravnički dani – prof. dr Slavko Carić“ u organizaciji Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

logo