+381 (0)18/516-310 | +381 (0)64/889-44-44 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

POSETA STUDENATA PRAVNOG FAKULTETA KAZNENO-POPRAVNOM ZAVODU ZA ŽENE U POŽAREVCU I KAZNENO-POPRAVNOM ZAVODU U POŽAREVCU – ZABELI

10.06.2024.godine Novosti

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu su krajem maja 2024. godine bili u poseti Kazneno-popravnom zavodu za žene u Požarevcu, a potom i Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu - Zabeli. Posetu je organizovala doc. dr Nada Đuričić uz podršku Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, u saradnji sa Upravom za izvršenje krivičnih sankcija i upravnika kazneno-popravnih zavoda.

Zaposleni u kazneno-popravnim zavodima ljubazno su dočekali posetioce, predstavili im istoriju, način rada i organizaciju kazneno-popravnog zavoda, te su se potrudili da odgovore na brojna i zanimljiva pitanja studenata, a potom su studenti imali priliku i da obiđu kazneno-popravni zavod. Studenti su prvo obišli KPZ za žene, a potom KPZ Zabelu.

Ovim putem zahvaljujemo se upravi kazneno-popravnih zavoda na saradnji i gostoprimstvu, jer su se studenti vratili puni utisaka i verujemo da će dugo pamtiti ovaj dan.

logo